Webbplatsens överlägg

Inreda pysselrum

Om du älskar att pyssla är ett pysselrum eller en speciell plats i hemmet guld värt. Hur stort pysselrum du kan ha beror såklart på boendets storlek, livssituation och vad du helst pysslar med. Genom att göra en smart och genomtänkt planering kan du få ett perfekt pysselrum på liten yta. På Boconcept kan du hitta mängder med bra möbler och förvaring som både är snygga och har bra lösningar. Ett bra skrivbord är viktigt, du ska kunna ha mycket saker framme samtidigt utan att det blir trångt och rörigt. Snåla inte på skrivbordet utan köp ett bra direkt. Det ska vara enkelt och roligt att sitta vid ditt pysselskrivbord. Det finns skrivbord som är helt raka eller som är vinklade. En bra arbetsstol är också viktigt. En höj- och sänkbar stol gör att du alltid kan sitta bekvämt när du pysslar. Ett tips är att kombinera kontor och pysselrum.

Hitta bra förvaringslösningar

Om du inte har ett helt eget rum kan du alltid göra smarta förvaringslösningar som är enkla att ta fram till köksbordet. Oavsett om du ska inreda ett helt pysselrum eller bara en liten yta är förvaring det viktigaste. Att ha bra hyllor, lådor och askar där det går att organisera ditt pyssel är mycket värt. Det finns många bra förvaringsmöjligheter och ett tips är att tänka på både större och mindre förvaring. Tänk på att utnyttja väggarna. Det finns många praktiska förvaringstavlor där du kan ha pennor, penslar och mycket annat. Du kan också sätta upp snygga skåp som ger bra förvaring. Att kunna stänga in vissa saker är bra för att undvika ett rörigt intryck i rummet. Hurts med lådor är ett annat tips som är väldigt bra att ha i ett pysselrum. Beroende på vilket pyssel du gör kan du alltid inreda ditt hem med dina alster.

Tänk på arbetsbelysningen

Det många glömmer är belysningen. Du behöver ha en bra och funktionell belysning när du ska sitta och pyssla hemma. Du kan behöva både en bra taklampa som ger bra ljus och en eller två flexibla lampor på skrivbordet. Det behövs oftast fler ljuskällor i ett rum än vad du kan tro. Om du har rätt belysning blir din hobby ännu mer givande.