Webbplatsens överlägg

Inred med dina hantverk

Många som håller på med hantverk och pyssel av olika slag låter det färdiga verket bara ligga och damma i någon låda. Det många glömmer bort är att det finns stora möjligheter att använda det man själv har skapat. Man kan bland annat inreda med sina hantverk. I det här inlägget har vi samlat några tips på hur du kan inkludera dina hantverk som inredning i ditt hem.

Ramar

Att rama in sitt pyssel eller det man skapat själv är ett bra sätt att visa upp sitt hantverk. Det finns många fina ramar att välja bland som kommer passa perfekt till att rama in ditt pyssel. Förutom att du kan rama in det du har skapat och inreda med det går det fint att ge bort det i present till någon du tror skulle uppskatta det. Om du till exempel håller på med scrapbooking kan det vara fint att scrapbooka något, rama in det och ge bort i present.

Makramé

Om du tycker om att virka eller att sticka men ännu inte testat på makramé är det hög tid för dig att du gör det. Makramé är en sorts teknik man använder genom att fläta samman trådar som skapar ett fint mönster. Just nu är det väldigt trendigt med makramé och du kan till exempel använda dig av denna teknik för att skapa dina egna krukor eller dekorationer att hänga på väggarna. Eftersom makramé är en trend finns det stora möjligheter för dig att tjäna extra pengar på din hobby eftersom det är en väldigt eftertraktad inredningsdetalj.

Keramik

Ett annat sätt att inreda med sina egna hantverk är genom att använda den keramik man själv skapat. Du kan till exempel skapa egna vaser och skålar och inreda med dem. Keramik är både användbart och väldigt snyggt att ha i sin inredning.

Konst

Oavsett vilken konstform du håller på med så kan du använda din konst till din inredning. Ifall du föredrar att skapa olika skulpturer med hjälp av lera kan du inreda med dina egna skulpturer. När du låter din konst stå på display i ditt hem kommer det att göra ditt hem mer personligt, och chansen är stor att när någon besöker ditt hem kommer personen lägga märke till din konst och fråga dig om den. Förutom att du kan inreda med dina skulpturer kan du inreda med dina tavlor eller fotografier.