Webbplatsens överlägg

Bästa kontorsmaterialet för dig som älskar pyssel

Om du tycker om att pyssla är det smart att fylla på förrådet, eller pysselhörnan, med kontorsmaterial som du har nytta av både när du pysslar och i vardagen. Det finns fullt med material som både passar skrivbordet och när du ska skapa roliga saker.

Bästa kontorsmaterialet

Vart kontorsmaterialet tar slut och pysselmaterialet tar vid är svårt att avgöra då du ofta kan använda samma saker till olika ändamål. Som pysslare är det smart att alltid ha rejält med kopieringspapper och tjockare papper i olika kulörer. Istället för att du köper papper eller pennor när du har kommit på en idé, vilket kan vara riktigt frustrerande om du är i ett kreativ moment och inte kan göra vad du verkligen vill, så ser du till att alltid ha ett bra förråd av papper. Detsamma gäller olika slags pennor. Du bör både ha pennor som passar ditt särskilda pyssel och pennor som kan komplimentera dina vanliga färger. Det blir så mycket roligare att både kunna måla med vattenfärg, akryl, glitterpennor och bläck. Ett annat måste är hålslagare, häftapparat och en tub handkräm som du låter stå i pysselrummet. Gå in på SwedeOffice och köp allt kontorsmaterial som du behöver för både kontoret och för att göra fina dekorationer och annat pyssel.

Organisera ditt material

Vare sig du primärt har köpt kontorsmaterial till skrivbordet eller pysselrummet är det smart att organisera din arbetsplats. Både själva kontorsmaterialet och din hobby och pyssel. För många av oss som är kreativa är det lätt att bara börja skapa. Saker ligger över allt. Det blir ett kreativt kaos med både tavelramar och glitterpapper på samma hylla – under en kartong med pärlor. Problemet är att i långa loppet jobbar vi sämre när vi inte har ordning och reda. Ett tips är att köpa bokhyllor särskilt för ditt pysselmaterial. Antingen ställer du dem i ditt pysselrum eller på kontoret om du kombinerar kontor och hobbyverkstad. Tänk sedan igenom hur du arbetar. Om du brukar måla kan du vilja ha hyllor där tavlor kan få torka under en längre tid. Är det så att du använder mycket och olika slags material kan det vara klokt att köper rejäla lådor som du ställer längst ner i bokhyllan. Är du pennfantast? Älskar att köpa nya uppsättningar av olika intressanta pennor, kritor och färger? Det finns ju så många intressanta slags pennor att testa nu för tiden. Då bör du köpa ett par mindre lådor där du lägger alla dina set med olika pennor. Du behöver inte göra rummet minimalistiskt, men genom att låta allting ha sin särskilda plats kommer det att bli mindre rörigt. Med ordning och reda kommer du faktiskt bli mer kreativ, förutom att du också kommer ha bättre koll på vilket material du har. Du kommer komma ihåg de vackra små stenarna eller färgpennorna i metallic och även hitta dem.